Perussuomalaisten esittämällä säästölistalla tulee tulosta

Salon seudun Perussuomalaiset tekivät erittäin vaikeassa taloustilanteelle olevalle kaupungille oman säästölistan vuosille 2014-2017. Vaikka elämme vielä säästövuosien ensimmäistä vuotta, voimme olla tyytyväisiä tuloksiin tähän mennessä.

Salon Perussuomalaisten valtuustoryhmien aloitteiden ja palautteen johdosta on toteutumassa tai toteutunut jo kolme kohtaa. Salo on panostamassa ensi vuonna 300 000 eurolla ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön, kaupungin tyhjiä kiinteistöjä huutokaupataan kovaa tahtia ja omaishoitajille budjetoidaan lisää rahaa. Ryhmä on erittäin tyytyväinen tähän kehitykseen.

Omaishoitoon ja ennaltaehkäisevään lastensuojeluun panostaminen vähentää paineta laitoshoidossa. Tämä on taloudellisesti ja inhimillisesti kestävää ja molemmista panostuksista on hyviä kokemuksia muista kunnista.

Salon Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti juuri valtuustoaloitteen Salon työntekijöiden aloitekampanjasta. Jos tämä menee läpi, on se jo neljäs toimi, jossa valtuustoryhmä onnistuu. Tämän voidaan katsoa olevan loistavaa työtä seitsenhenkiseltä ryhmältä.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa